C, 21. novembris
Zeltīte, Andis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Vaniļa
Biezpiena tarte ar āboliem
Bezē torte ar saldajiem ķiršiem un aprikozēm
Franču virtuves klasika – peldošās salas
Biezpiena plācenīši – gaisa cepamkatla versija
Latvijas virtuve atzīta par vienu no negaršīgākajām Eiropā
(82)
Auzu pārslu cepumi tumšiem rudens vakariem
Karstais rabarberu pīrāgs ar marcipānu – Laura Aleksejeva recepte
Biskvīta rulete ar 'Raffaello' krēmu un zemenēm
Auzu pārslu nakts putra ar tiramisu noti
Apelsīnu krēms ar žāvētu augļu mērci un ceptiem āboliem
Rabarberu biezenis ar putukrējumu
Recepte no grāmatas: cepeškrāsnī gatavots rīsu pudiņš
Persiku melba ar saldējumu – deserts par godu operdziedātājai
Šokolādes mafini ar vārīta iebiezinātā piena krēmu
Recepte no grāmatas: persiku sacepums ar drumstalām
Brilē krēms – franču virtuves klasika. Pagatavot vienkāršāk, nekā šķiet
Rabarberu un zemeņu ievārījums vasaras kūkām un pankūkām
Kas ir pasaulē iecienītākā smarža un kā darbojas smaržu atmiņa
Peldošās salas – bērnības saldēdiens
Bezatlikumu ola. 25 receptes olu dzeltenumiem un baltumiem atsevišķi
Foto recepte: Slinkie vareņiki jeb kļockas no ukraiņu omītes virtuves
Bērnības kraukšķīgais kārums – žagariņi
Īstas štopkūciņas no 60. gadu saimnieču repertuāra
Kanēļmaizītes ar gardu krēmsiera glazūru
(1)
Kūku meistares Ilzes Kupčas trauslais 'Napoleons'
Gardā rudens ābolkūka
Sātīgās šokolādes - dateļu bumbas
Svaigā kokosa un citronu tarte bez glutēna
Auzu pārslu pankūka
Sarkanā velveta kūka ar svaigā siera krēmu un ogām
1
2
3
4
...
9
1. lapa no 9