Sv, 22. decembris
Saulvedis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Zandarts
"Bobslejs sapņos vēl rādās..." Alūksnes ezera "pirāts" Intars Dambis un viņa tūrisma impērija
Foto pamācība soli pa solim: kā tīrīt zivi un sagatavot fileju
(2)
Atrasts Rīgas centrāltirgū: 10 brīnišķīgi pašmāju ziemas sezonas produkti jaunatklāšanai
Vakariņās pildīta zivs – padomi veiksmīgai pagatavošanai
Mazsālīts zandarts ar olas dzeltenumu un valriekstu maizi
Kad vīrs noķēris lielo lomu - ducis recepšu zivju pagatavošanai
Cepta zivs kraukšķīgā panējumā – vērtīgs padoms, ko der ielāgot
'Tasty.lv' bauda: Interesantās un tik ļoti garšīgās lietas, kas nopērkamas Rīgas Centrāltirgū
Cepta zandarta fileja ar Rīgas šampanieša mērci - restorāna 'Klīversala' recepte
(6)
Izturīgais virtuves palīgs - čuguna panna. Kā veiksmīgi gatavot tajā sacepumus un cept kūkas?
Gatavojam veselu zivi - tehnika izteiktākai garšai
Iesildāmies zivju ceturtdienai jeb ēdienkartē jūras veltes
Zandarta fileja ar sviesta-mārrutku mērci un jaunajiem dārzeņiem
Kad recepte pieprasa balto zivi: ceļvedis zivju pasaulē, lai izvēlētos īsto un vienīgo
(1)
Zandarta zupa
1
1. lapa no 1