Sv, 24. novembris
Velta, Velda
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Šalotes sīpoli
Cik dažādi sīpoli, tik dažādi pielietojumi. Kā neapjukt kulinārajā pasaulē?
Baltvīnā un saldajā krējumā sautēts trusis – Dienvidfrancijas klasika
Sviestā cepta butes fileja ar ceptu ķirbi un Holandes mērci
Slinkā Boloņas mērce visai nedēļai
Krēmīgais sēņu risoto
Skopo skotu sacepums – ganu pīrāgs
Tunča fileja ar siltajiem kartupeļu salātiem – Raimonda Zommera recepte Ziemassvētkiem
Foto recepte soli pa solim: krēmīgs sēņu risoto ar maigu trifeļu noti
Kāpostu tīteņi ar sēnēm
Grilētas tītara koftas ar vīnogu salātiem
Sulīgas un maigas kotletes ar cāļa akniņu pildījumu
Mini kotletes šampinjonu-saldā krējuma mērcē
Kraukšķīgi marinētie kāposti kimči – kā pagatavot mājās
Sildošā spāņu zemnieku zupa ar tomātiem un čorizo
Sezonas dārzeņu sāļā galete
Pērļu grūbas ar apceptām sēnēm un cieto sieru
Liellopa tartars ar dīgstiem
Tortiljas ar gaļas bumbiņām, sēnēm un svaigu jogurta mērci
Laša tartars ar paipalu olām
Sulīgi dārzeņu salāti ar garnelēm un avokado
Baltos vai sarkanos? Špikeris, kāda veida sīpolus izmantot dažādos ēdienos
Brieža gaļas sautējums sarkanvīnā
(1)
Olas mundierī ar jauniem kartupeļiem un gailenēm
Čimičuri mērce – universāla ēdiena piedeva
Laša steiks ar lēcām
Spageti ar avokado, kaltētiem tomātiem un pupiņām
Spageti ar mīdijām tomātu mērcē
Sēņu kapučīno – neparasta baraviku krēmzupa
Grilēta forele ar krāsnī ceptiem dārzeņiem
Kartupeļu rulete ar meža sēņu pildījumu
1
2
3
1. lapa no 3