P, 18. novembris
Brīve, Aleksandrs, Doloresa
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Gaļas ēdieni
Recepte svētkiem: cūkas cepetis ābolu sidra un medus glazūrā
Soli pa solim: klasiskie kāpostu tīteņi Latgales omes gaumē
(1)
Vakariņas pa lēto: latviski dziedošais japānis Masaki Nakagava šmorē slinkos kāpostu tīteņus
Vakariņas pa lēto: Lelde Dreimane gatavo vistas šķiņķīšus teātra draugiem
Recepte: dabas bērns Sibilla Bille gatavo sutinātu vistu ar rudens veltēm
Pannā sutināti cūku vaigi
Boršča kotletes
Maltās gaļas mērce ar sēņu piešprici
Čurkstinām karbonādi: septiņas iesācēju kļūdas, ko labāk nepieļaut
Maltās gaļas un griķu bumbiņas ar ziedkāpostu
Video: Magnuss Eriņš gatavo neatvairāmi sātīgu "chili con carne"
Kakla karbonāde medus un espreso marinādē
Ribiņas alus marinādē
Raimonda Zommera īpašā cūkas pavēderes recepte
Sulīgi vistas nageti kraukšķīgā panējumā: 8 receptes hokeja līdzjutējiem
Laba šašlika pamati: kā marinēt un cept, lai rezultāts nebūtu sauss?
Recepte: Anta Aizupe balti klātā galdā ceļ karbonādi ar fritētu kartupeļu cepurīti
10 pārbaudītas marinādes bez etiķa īpaši sulīgiem šašlika gabaliņiem
(9)
Tomass Pildegovičs gatavo kuskusu ar dārzeņiem un krāsnī ceptu vistu
Cepeškrāsnī cepti vistu stilbiņi ar kartupeļiem, kas ieguldīti kausētā siera 'segā'
Maltās gaļas mērce ar blendētiem dārzeņiem
Darbadienu klasika. Ēdieni, kurus visērtāk saldēt un pēc tam uzsildīt
Tradicionālais spāņu ēdiens – paelja ar tīģergarnelēm un čorizo desu
Slinkie pelmeņi
Sāļais kišs no tā, kas mājās
'Zutiņu' saimnieces zirņu kotletes
Neskādēs diētai! Veselīgie vistas un čili mērces vrapi
Spageti ar vistas fileju, papriku, spinātiem un šampinjoniem
Ar vistu un tomātiem pildīta paprika siera mērcē
Šefpavāra Raimonda Zommera pirmssvētku recepte: 'Osso Buco' ar kartupeļu biezeni
1
2
3
4
...
31
1. lapa no 31