Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Zivju un jūras produktu ēdieni
Cepts lasis saldkrējuma mērcē ar šampinjoniem
Cepeškrāsnī cepta forele ar tomātiem
Raimonda Zommera laša fileja ar Indijas garšu
Suši sacepums ar krabju un laša pildījumu
Tradicionālais spāņu ēdiens – paelja ar tīģergarnelēm un čorizo desu
Recepte vakariņām: lasis ar pērļu kuskusu
Lasis citrona un medus mērcē
Kartupeļu pankūkas ar kūpinātas siļķes un liesā biezpiena smēriņu
Krāsnī cepts lasis ar citronpipariem un skābā krējuma mērci
Laša tartara sviestmaize ar avokado un olu
'Air-fryer' cepts lasis ar kraukšķīgu pesto 'cepuri'
Gatavo Ints Teterovskis! Foreles burgers svētku noskaņās
Krēmīgais bulgurs ar tunci un dārzeņiem
Grilētas foreles ar sinepju sviestu, kartupeļiem un bazilika pesto
Zivs pīrāgs svētkiem un ikdienas maltītei
Recepte no grāmatas: cepta menca Tallinas gaumē
Baltās zivs fileja ar sīpolu karija mērci
Brokastu 'bomba' – tīģergarneļu un avokado humosa maizes
Cepts lasis ar kraukšķīgu cietā siera cepurīti
Kūpināta laša sendviča kūka skandināvu gaumē
'Iereibusī' forele ceptu kartupeļu gultā
Fotorecepte soli pa solim: vīnogu lapās cepts lasis
Jūras 'baravikas' – butes. Ko no tām pagatavot?
Saldkrējuma līdaka ar puraviem. Talcinieki būs sajūsmā
Recepte no grāmatas: zivs rabarberu lapās
Traki gardais neglītenītis – jūras bullītis
Afrodīziju un garneļu trauks ar karija mērci un svaigi grauzdētu tostermaizi
Kā no vesela laša pagatavot četrus dažādus ēdienus vairākām ēdienreizēm
Tunča fileja ar siltajiem kartupeļu salātiem – Raimonda Zommera recepte Ziemassvētkiem
Ziemīgais lasis
1
2
3
4
...
10
1. lapa no 10