C, 21. novembris
Zeltīte, Andis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Rīsu ēdieni
Laura Grēviņa gatavo vokpannā ceptus rīsus ar dārzeņiem
Karstie suši 'mafini' ar tīģergarneļu pildījumu
(1)
Tradicionālais spāņu ēdiens – paelja ar tīģergarnelēm un čorizo desu
Klasiskais plovs ar jēra gaļu
'Yangbaechu-ssambap'. Kāpostu sainīši ar rīsiem
Ņammīgais sautējums jeb slinkie kāpostu tīteņi
'Suši bumbas' jeb alternatīva suši nerullētājiem
Krēmīgais sēņu risoto
Cepti rīsi ar olām un dārzeņiem
Pirms algas rīsi, pēc algas rīsi: 44 receptes gan izdzīvošanai, gan uzdzīvošanai
Krēmīgais sparģeļu risoto
Iereibusī itāļu biezputra – risoto
Sildošais ziemas plovs
Foto recepte soli pa solim: krēmīgs sēņu risoto ar maigu trifeļu noti
Atsvaidzinošie vasaras salāti ar rīsiem, tunci, cukīni un citronu
Izcils risoto soli pa solim: šefpavāra ieteikumi nevainojamam rezultātam
Rīsi ar dārzeņiem eksotiskā zaļā karija mērcē
Liec pie darba cepeškrāsni! 20 vienas pannas maltītes brīvdienām bez liekām klapatām
(1)
Vista ar rīsiem un papriku cepeškrāsnī
Biešu lapu tīteņi ar maltās gaļas pildījumu
Bagātīgā paelja ar garnelēm, čorizo un vītinātu šķiņķi
Lēcas krēmīgā tomātu un kokosriekstu mērcē
Viltotais plovs ar malto gaļu un tomātu mērci
Vistas, dārzeņu un rīsu rullīši ar zemesriekstu mērci
Sicīlijas kulta ēdiens – arančini: kā pagatavot zeltainās rīsu bumbiņas ar sulīgu pildījumu
Krēmīgais gaileņu risoto
Piecas populārākās putras: viltības, kā tās izvārīt tik gardas kā bērnībā baudītās
(2)
Ātras un veselīgas vienas pannas vakariņas: rīsi ar gaļas-dārzeņu bumbiņām
Sezonas dārzeņu karijs ar kokosriekstu pienu un rīsiem
Gaileņu un baraviku risoto
1
2
3
4
5
1. lapa no 5