Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Citas mērces
Vasaras karalis tomāts ziemas krājumiem – tomātu pasta
Gatavo Ints Teterovskis! Foreles burgers svētku noskaņās
Ar kādu mērci vislabāk sapārot kartupeļus un kotleti? Praktiski padomi un pieredzes
Gremolata – nošpikošanas vērta ēdiena piedeva no Itālijas
Jāņogu un upeņu mērce gaļas ēdieniem
Cūkgaļas fileja ķiršu mērcē
7 idejas, kā jogurtu pārvērst gardā mērcē
Mājās gatavota majonēze bez cukura
Svaigā ķiplokzapte – tikai trīs sastāvdaļas
Elzas mammas garšīgā un smaržīgā tomātu mērce
Zeltainā ķiploku majonēze Nigellas gaumē visiem dzīves gadījumiem
Sīpolu marmelāde
Čili piparu mērce ar ananasiem un laima sulu
Mājas kečups ziemai
Kukurūzas miltu vafeles ar olu un gaileņu mērci
Koriandra zaļumu mērce jeb 'mojo de cilantro'
Vienkāršā zaļumu mērce ziemai bez karsēšanas
Tomātu–biešu piedeva ar plūmēm un ķiplokiem ziemai
Siļķu mērce no avīzē ceptas siļķes
(2)
Mazsālīta forele ar dzērveņu mērci
Pasta ar pikantu zemesriekstu sviesta mērci un taukšķētiem turku zirņiem
Ķiploku ziedkātu pesto
Gardā piknika mērce no grilētiem tomātiem
Mājās gatavotas graudu sinepes
Pavasarīga pesto mērce no spinātiem un bazilika
Amerikāņu universālā 'ranch' mērce
Cūkgaļas karbonādes ar Fetas siera mērci un ceptiem kartupeļiem
Sacivi – vista ar valriekstu mērci gruzīnu gaumē
Čimičuri mērce – universāla ēdiena piedeva
Pikantā plūmju mērce jeb tkemali
1
2
3
1. lapa no 3