Sv, 22. decembris
Saulvedis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Sambuki, suflē un zefīri
Franču virtuves klasika – peldošās salas
Šokolādes muss. Tikai četras sastāvdaļas, bet rezultāts debešķīgs
Zefīru ziedonis. 21 recepte saldām dzīrēm
Maigi, saldi un no sirds: ogu zefīri māmiņai
Rabarberu un zemeņu putas vienkāršam vasaras desertam
Gardi bezē cepumi, kas izraisa atkarību – ar liofilizētām upenēm un dzērvenēm
Ziemīgā bezē rulete ar krēmu un ogām svētku galdam
Tikai četras sastāvdaļas: gaisīgie rabarberu suflē
Soli pa solim: debešķīgi gardie rabarberu zefīri
Gardais zemeņu sambuks
Kūka 'Putna piens' ar mango želejas pildījumu
Priežu zefīri
Maigā suflē torte 'Putna piens'
(2)
Elementārais sambuks no zemeņu ievārījuma
Knifi, lai kaprīzais suflē izdotos nevainojams un nesaplaktu vienā acumirklī
Dzērveņu muss
'Troļļu krēms' no brūklenēm – ģeniāli vienkāršs deserts
(1)
Apelsīnu un marmelādes suflē
Ābolu sambuks
(1)
Fotorecepte: Gaisīgais citronu krēms jeb neceptais suflē
(1)
Banānu suflē
Ideja Trešās adventes galdam - gaisīgais suflē
Klasiskais šokolādes suflē
Dzērveņu deserta suflē
Greipfrūtu suflē
Šokolādes un biezpiena suflē kūka
(2)
Apelsīnu un konjaka suflē
Šokolādes suflē ar balzama liķiera 'Šarlote' vaniļas mērci
Biezpiena muss uz šokolādes - alus biskvīta
(1)
Citrusaugļu muss šokolādes tūtiņās ar alus mērci un griķu medū karamelizētiem citrusaugļiem
1
2
1. lapa no 2