P, 25. novembris
Katrīna, Kate, Kadrija, Trīne, Katrīne
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Želejas
Jāņogas pankūkām un citiem neatliekamiem gadījumiem – gatavojam ziemai!
Saldā krējuma un jogurta deserts ar rabarberiem un zemenēm
Augļi želejā ar putukrējumu
Sarkanvīna želeja ar krēmu
Baltais, maigais un visvarenais jogurts. Našķi vasarai
Želatīna mistērijas. Kā sastindzināt buljonu, sulu un putukrējumu
Neierobežots eksperimentu lauks – septiņi veidi, kā likt lietā mafinu pannu
Šampanieša želeja
Jogurta krēms ar ogām un auzu pārslu griljāžu
Upeņu, jāņogu, ābolu un ne tikai: 10 želejas ziemas krājumiem
Maigais persiku un vaniļas deserts ar olu krēmu
Dzērveņu, iebiezinātā piena un degvīna želejas šotiņi 'Latvijas karogs'
Kokosriekstu piena 'panna cotta' ar rabarberiem
Kārtainā ogu 'panna cotta' ar avenēm
'Panna cotta' ar ātro rabarberu ievārījumu
'Panna cotta' ar kivi mērcīti
Plūškoka želejas deserts ar avenēm un greipfrūtiem
Biešu 'panna cotta' ar cidoniju musu
Neceptā plūmju siera kūka
Vaniļas 'panna cotta' ar vienkāršu kazeņu mērcīti
Katram pa glāzītei salduma – 12 trauciņos pagatavoti deserti
Kokosriekstu, mango un laima krēms
Citrusu želejas daiviņas
Zaļais brīnumpulverītis – 'matcha' tēja. Kā to izmantot kulinārijā?
(4)
Zemeņu un plūškoka želeja ar zemeņu sorbetu
Melnā plūškoka ziedu daudzie pielietojumi – no sīrupa līdz pat pankūkām
Gardā zemeņu un piena želeja
Rabarberu želejas mērce ar brilē krēmu
Maigais rabarberu un vaniļas želeju kārtojums
Kakao želeja
1
2
1. lapa no 2