Pk, 22. novembris
Zeltīte, Andis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Ievārījumi, džemi un marmelādes
Kā panākt, lai ievārījums saželētu?
Jāņogas pankūkām un citiem neatliekamiem gadījumiem – gatavojam ziemai!
Ābolu čatnijs ar dzērvenēm
Vecmāmiņas atmiņas par baltajiem dzidrajiem āboliem. Paaudžu recepte tiek atklāta
Kečup, atkāpies! Saldais un pikantais tomātu džems
'Pedro skūpsta Annu'. Trīs versijas par eksotisko ievārījumu
Rudens ievārījums no visa, kas mājās pieejams
Vīriešu zaptes ārzemju brālēns – čatnijs
Zilās plūmes par īpaši labu cenu: 26 fiksās idejas, kā to izmantot
Melleņu ievārījums ar nektarīniem. Divus gadu desmitus pārbaudīta recepte
Vasaras melno ogu kosmoss: ieburkojam mellenes, upenes un kazenes
Ērkšķrozītes mīļākais ievārījums: ieburkojam ērkšķogas
Bāžam ķiršus burkās un pudelēs! Astoņas idejas un 16 receptes ziemas krājumiem
Aromātiskais zemeņu – piparmētru ievārījums
Ieziemojam zemenes: no sīrupiem līdz čatnijam, no ruma līdz čili
Rabarberu un zemeņu ievārījums vasaras kūkām un pankūkām
Ilgspēlējošais rabarbers. 15 receptes ziemas krājumiem
Pērno ievārījumu augšāmcelšanās. Deviņas idejas, 25 receptes
Vissezonas ievārījums – sīpolu marmelāde. Autentiska recepte no ebrejietes Ellas
Fanijas karaliskā apelsīnu marmelāde
Cidoniju želeja
Pēdējo vasaras ogu želeja
Karalienes zapte drottningsylt
(3)
Kā, cik, ko? 17 zemeņu ievārījuma laika padomi
Karalienes rožu želeja
Priežu čiekuru sīrups – atmiņas par jūniju burciņā
Apelsīnu džems
Ābolu biezenis ar kanēli
Asais citronu un ingvera ievārījums
Izcila ievārījuma noslēpums: kas jāzina par burkām, karsēšanu un aizvākošanu
1
2
3
4
5
6
1. lapa no 6