T, 30. oktobris
Nadīna, Ulla, Adīna
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Etiķa marinādes
Cik galda etiķa nepieciešams, ja receptē norādīta esence
Pārbaudīta un droša, bet ne klasiska sēņu marinēšanas recepte
Saldēt vai marinēt? Kā labāk saglabāt sviesta pupiņas ziemai
Bez marinādes nedzīvojiet! 50 sulīgas, pikantas, aromātiskas receptes gardiem brīžiem pie grila
Marinēti pavasara gurķīši ar lakšiem trīs stundās
Lieldienu olas – rindā uz pārvērtībām stāties! 30 ēdieni no vārītām olām
Ilmas kreptīgie nedēļas salāti gardai pārziemošanai
Kabacis ar čili
Tomāti želejā bez želatīna
(1)
Kāpēc izliet, ja var izmantot? Noderīgi padomi, kā likt lietā gurķu marinādi
Etiķī marinētas vīnogu lapas ziemai
Gurķi burkānu marinādē ziemas krājumiem
Marinēti rasola gurķīši ziemai
Saldas un piparotas marinētu gurķu šķēles ziemai bez pasterizēšanas
Sviestmaižu gurķi ziemai bez pasterizēšanas
Saldskābās gurķu šķēles ar kurkumu ziemai
'Iereibušie' tomāti ziemai bez pasterizēšanas
Marinētas gailenes ar dillēm un ķiplokiem
Čili kečupā marinēti gurķi
Recepte ar stāstu: 'Ralfīša mērce' jeb pikanta tomātu adžika ziemai bez karsēšanas
(3)
Marinētas baravikas
Ķiplokos marinētas plūmes ar kauliņiem ziemai
Gudrības, kas jāņem vērā, vasaras tveicē uzglabājot, marinējot un grilējot vistas gaļu
Varavīksnes konservi no kabačiem
Kā pagatavot ideālu marinādi gaļai un kā to pareizi likt lietā
Septiņas vienkāršas marinādes, kas noderēs gaļai
Gurķi ar ķiplokiem ziemas krājumiem
(1)
Ķiploki rozmarīna marinādē
(1)
Veģetāriešu mīlētais tofu – bubulis, ko vērts iekļaut ēdienkartē
Vitamīniem bagātās cidonijas – receptes un ieteikumi pagatavošanai
(2)
1
2
1. lapa no 2