Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Saldēšana
Krēmīgais mājas saldējums ar maskarpones sieru
Zemeņu garša ilgākam laikam: saldēšana, konservēšana un kaltēšana
Tikai trīs sastāvdaļas – zemeņu un jogurta saldējums
Piparmētru vai aveņu parfē – atsvaidzinošs saldējuma radinieks
Baltās šokolādes kārtojums ar marakuju un ananasu sorbetu
Praktiski padomi, kā apēst svētkiem izgrebto ķirbi no sēklām līdz mizai
Burkāns bez atlikuma – kā saldēt, lai nekas neietu zudumā
Kā sasaldēt tomātus ziemai
Saldēt vai marinēt? Kā labāk saglabāt sviesta pupiņas ziemai
Daudz sāls, maz vitamīnu: kāpēc marinēti gurķi nebūs tā labākā izvēle
Kā vislabāk saglabāt kabačus gardām ziemas maltītēm
Četri ātri un efektīvi veidi garšaugu uzglabāšanai
Kā visefektīvāk saglabāt cukurzirņus ziemai?
Gaileņu sagatave ziemai jeb francūži lepotos
Pārbaudītas metodes, kā dilles vislabāk saglabāt ziemai
Bāžam ķiršus burkās un pudelēs! Astoņas idejas un 16 receptes ziemas krājumiem
Bazilika un laima saldējums – tikai četras sastāvdaļas un minimāla piepūle
Rabarberu saldējums piecās minūtēs
Ilgspēlējošais rabarbers. 15 receptes ziemas krājumiem
Bērzu sula ne tikai dzeršanai – no marinādēm līdz šampanietim
Viens, divi – gatavs! 10 superātri pagatavojami našķi tikai no divām sastāvdaļām
Ātri pagatavojams saldējums ar riekstiem un datelēm
Gatavot svaigu vai dot iespēju iepriekš sagatavotam ēdienam? Ko par to saka profesionāļi
Vai ēdienkartē iekļaut saldētus augļus un dārzeņus? Skaidro uztura speciāliste
Baltās šokolādes, parmezāna, pistāciju riekstu konfektes
Virtuves ledus karaliene: dod savai saldētavai iespēju!
(1)
Divas tortes vienā – 'Snickers' un Kijevas kūka
Saldummīļu sapnis – šokolādes desas kūka
Trauslie pekanriekstu cepumi ar dzērvenēm
Nikolaja Puzikova ideālo vakariņu deserts no divām sastāvdaļām
1
2
3
4
1. lapa no 4