C, 21. novembris
Zeltīte, Andis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Marinēšana
Vienkāršais sojšļiks majonēzes marinādē
Burkojam papriku! 11 idejas saldo piparu konservēšanai
12 idejas, kā saglabāt sēnes ziemai
Cik galda etiķa nepieciešams, ja receptē norādīta esence
Gailenes: kā notīrīt, apstrādāt un uzglabāt ziemai
Raimonda Zommera īpašā cūkas pavēderes recepte
Laba šašlika pamati: kā marinēt un cept, lai rezultāts nebūtu sauss?
Marinētas paipalu oliņas ar redīsiem un zaļumu krēmu
Olīvu vietā – marinētas vīnogas
(1)
Liellopa karpačo ar marinētiem sīpoliem un rudzu maizes drumstalām
Jūras asara seviče – svaigie salāti ēšanai ar kukurūzas čipsiem
Sojas mērcē marinētas olas
Līdz perfekcijai atstrādāta recepte – tomāti želejā
Omītes marinētie tomāti ar gurķīšiem
Saldskābi kraukšķīgās gurķu ripiņas
Pikantie gurķīši ātrai apēšanai
15 pārbaudītas gurķu marinēšanas receptes no klasikas līdz tomātu mērcei
Cik ilgi marinētu gaļu drīkst glabāt ledusskapī?
Marinēti pavasara gurķīši ar lakšiem trīs stundās
Šašliks adžikas un kefīra marinādē no Egitas virtuves
Sinepju varoņdarbi virtuvē
Virtuves čempions ķiploks – 15 leģendāras receptes no visas pasaules
Čedaras siera vafeles ar grilētu vistu, halapenjo un marinētiem gurķiem
Marinēts ķirbis ar kanēli, dzērvenēm, čili un citronu
Gurķu paslēpes un Marinas tantes krāšņās ražas dienas Bulduros
(1)
Kāpēc uz sālītiem gurķiem liek akmeni un citi akmens piedzīvojumi virtuvē
Namamātes lepnums – ogas marinādē
Sendvičs ar 'burkānlasi' un sīpolu salātiem jeb vegānās 'lašmaizītes'
Grieķu salātu iesmiņi
Marinēts ķirbis ar kanēli un cidonijām
1
2
3
4
...
9
1. lapa no 9