Sv, 22. decembris
Saulvedis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Sālīšana un mazsālīšana
Mazsālīti gurķīši ne burkā, bet traukā. Un bez cukura
Konservēti citroni
Jūras 'baravikas' – butes. Ko no tām pagatavot?
Skābēšana – laba ideja, kā nelaist zudībā zaļos tomātus
Daudz sāls, maz vitamīnu: kāpēc marinēti gurķi nebūs tā labākā izvēle
Gurķu skābēšana soli pa solim
Mazsālīti gurķīši. Pārbaudītas receptes kraukšķīgam vasaras sākumam
Pašu kūpināts cauraudzītis
Loki – joki, mazie koki. Lērums ideju, kā likt lietā sīpollokus
Pavasara vimbas nāk! Ciabata ar mazsālītu vimbu
Kraukšķīgi mazsālīti gurķīši gāzētā minerālūdenī
Mazsālīti gurķīši – šovakar uztaisi, rīt no rīta jau ēdīsi!
Mārrutku lapās skābēti kraukšķīgie gurķi ziemai
Netīras burkas un pārāk smalks sāls: 11 muļķīgas kļūdas, konservējot gurķus
Mazsālīti gurķīši ar karsto sālījumu odesiešu gaumē
Sezonas produkts – mazsālītie gurķi: trīs metodes nevainojamam rezultātam 30 minūtēs
Soli pa solim: kimči jeb fermentēti kāposti korejiešu gaumē
Marinēti tomātiņi ar ķiplokiem drīzai apēšanai
Saldskābās gurķu šķēles ātrajā ķiploku marinādē
Mazsālīti, pildīti gurķi korejiešu gaumē
Mazsālīti gurķi ar ozolu lapām
Aklā degustācija: ‘Tasty’ pārbauda trīs populāras mazsālīto gurķu receptes
Mazsālīti tomāti ar citronu sulu ēšanai jau nākamajā dienā
Mazsālītie gurķīši ar piparmētrām, citroniem un rožlapiņām
Gurķos sālīti gurķi
Skābēti kāposti ar bietēm gruzīnu gaumē
Divi gaļas sālīšanas paņēmieni izteiktākai garšai
Skābēti gurķi ar jāņogām
Sālīti gurķi pēc 1909. gada receptes
Mazsālīti gurķi ātrai apēšanai
(1)
1
2
1. lapa no 2