Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Dažādi
Pārbaudīta un droša, bet ne klasiska sēņu marinēšanas recepte
Skābēšana – laba ideja, kā nelaist zudībā zaļos tomātus
Līdz perfekcijai atstrādāta recepte – tomāti želejā
Gurķu skābēšana soli pa solim
Cidoniju želeja
Svaigā ķiplokzapte – tikai trīs sastāvdaļas
Kabacis ar čili
Pēdējo vasaras ogu želeja
Namamātes lepnums – ogas marinādē
Tomāti kadiķogu – lauru lapu marinādē
Avenes želejā ziemas krājumiem
Etiķī marinētas vīnogu lapas ziemai
Sautēta vistas gaļa burciņā jeb 'tušonka'
Tomātu un ābolu adžika ziemai bez pasterizēšanas
Tomātu mērce ziemai bez pasterizēšanas
Tomātu un rīsu zupas sagatave ziemai bez pasterizēšanas
Vienkāršā tomātu mērce ziemai bez pasterizēšanas
Vienkāršā zaļumu mērce ziemai bez karsēšanas
Tomātu–biešu piedeva ar plūmēm un ķiplokiem ziemai
Tomāti želejā ar viltīgu knifiņu
Ķīnas saldskābā mērce ziemai
Recepte ar stāstu: 'Ralfīša mērce' jeb pikanta tomātu adžika ziemai bez karsēšanas
(3)
Smiltsērkšķi medū bez vārīšanas
Deserts burciņā ziemas krājumiem: plūmes želejā bez želatīna briedināšanas
Rabarberu un sīpolu čatnijs
Mājās gatavotas graudu sinepes
Tomātu un sīpolu čatnijs
(1)
Karamelizēti sīpoli
Burkānu čatnijs
Viltotie kabaču 'ananasi' ziemas krājumiem
1
2
3
4
1. lapa no 4