Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Glazūras, pildījumi un kūku krēmi
Plaucētās mīklas mistērijas. Padomi, kā gatavot un pārvērst vēja kūkās, eklēros un profitroļos
Lāčplēša dienas eklēri
(1)
Foto recepte: Mafinu pannā ceptas kanēļmaizītes ar karameļu krēmu
Vārītais plombīra krēms tortēm un kūkām
Melleņu un laima kūciņas ar svaigā siera krēmu
Vaniļas eklēri ar dažādām glazūrām
5 minūtes un 4 sastāvdaļas: kā pagatavot noturīgu piparkūku glazūru
Vārītais apelsīnu krēms eklēru, kēksiņu un kūku pildījumam
Vienkāršais zefīra krēms kūkām un tortēm
(2)
Mannas krēms ar vaniļu tortēm un kūkām
Gardais 'Rafaello' krēms tortēm un kūkām
Šokolādes eklērkūka
Šokolādes rulete ar 'Cielaviņas' krēmu
Soli pa solim: kā gatavojama īsta lauku torte
(1)
Videopamācība: Viens uzgalis, četras dažādas kēksiņu dekorēšanas tehnikas
Zemeņu groziņi ar gaisīgu zefīra krēmu
Skābenais rabarberu krēms kūkām, eklēriem un pankūkām
(3)
Apelsīnu krēms kūkām, eklēriem un kēksiņiem
Sviesta krēms kūkām, kas izdosies vienmēr – kā pagatavot
Karaliskā glazūra gan piparkūkām, gan citiem cepumiem
Biskvītkūka ar kokosriekstu, jogurta un citronu krēmu
Avokado šokolādes krēms
Valriekstu mafini ar sviesta glazūru
Raibā biskvīta torte ar šokolādes dražejām
Fotorecepte: 'Dinozaura Denisa' vaniļas biskvīta torte bērnu ballītei
Vasaras garša ziemā – tarte ar cukurotiem rabarberiem
(3)
Mazās šokolādes tartes ar šķipsniņu zelta
Šokolādes kūciņas ar zemeņu cepurīti
Klasiskā citronu tarte
Ziemassvētku šokolādes rulete franču gaumē
1
2
3
4
1. lapa no 4