T, 18. decembris
Kristaps, Kristofers, Krists, Klinta, Kristers
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
grūti
Apelsīnu krēms ar žāvētu augļu mērci un ceptiem āboliem
Rupjmaize no simts gadus veca ierauga, cepta uz kļavu lapām
Debešķīgi gardās marakujas tartes
Elzasiešu lepnums, kas jāgatavo visu dienu – 'Kogelhopf'
Recepte no grāmatas: zivs rabarberu lapās
Bujabēze – zupa no Marseļas. Katra centa un gatavošanas minūtes vērta
Leģendārā Kijivas kotlete
Grēcīgi gardā 'Snickers' kūka
(1)
'Panna cotta' ar persiku un aveņu želeju
Divas tortes vienā – 'Snickers' un Kijevas kūka
Svētku babka – rauga mīklas pīne ar riekstiem un augļiem
(1)
Soli pa solim ar video: ierauga maizes recepte
Foto recepte: Rolbiskvīts ar 'putna piena' un zemeņu pildījumu
Foto recepte: Lielais svētku kliņģeris 24 personām
Bagātīgais svētku kliņģeris ar vārīto krēmu un mandeļu skaidiņām
Karaliskā mājas 'Cielaviņa' ar lazdu riekstiem
Medus torte ar biezpiena krēmu kaloriju skaitītājiem
Suitu novada garšas: sklandrauši jeb suitu rauši
Makarūni ar kazas siera un baltās šokolādes pildījumu
Klasiskā poļu kūka 'Karpatka'
Asinsdesas ar miežu putraimiem
(1)
Šokolādes medus kūka ar iebiezinātā piena krēmu
Greznā lauku torte ar divu veidu biskvītiem un trīs krēmiem
Seškārtainā lauku torte ar vārīto krēmu un dzērveņu zapti
(1)
Lietuvas garšas: rudzu-griķu maize ar kartupeļiem
Novadu kulinārais mantojums: pildīta Daugavas līdaciņa
Suitu novada garšas: skābmaize
Kūka 'Putna piens' ar mango želejas pildījumu
Medus biskvīta kūka ar biešu krēmu
Karaliskā šokolādes kūka ar rumu un ķiršiem
1
2
3
4
1. lapa no 4