O, 17. decembris
Hilda, Teiksma
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Sīpoli
Lēni gatavots cūkas pavēderes cepetis
Recepte svētkiem: cūkas cepetis ābolu sidra un medus glazūrā
Vakariņas pa lēto: Madara Biedriņa gatavo vienas frikadeles zupu
Vistu mādziņu mērce
Soli pa solim: klasiskie kāpostu tīteņi Latgales omes gaumē
(1)
Cepts lasis saldkrējuma mērcē ar šampinjoniem
Vakariņas pa lēto: latviski dziedošais japānis Masaki Nakagava šmorē slinkos kāpostu tīteņus
Vakariņas pa lēto: olimpietes Līnas Mūzes-Sirmās ķirbja krēmzupa
Pannā sutināti cūku vaigi
Dārzeņu ragū
Video: Francis Gustavs Lācis meistaro olimpieša cienīgu burgeru
Vienkāršais sojšļiks majonēzes marinādē
Ašā cīsiņzupa ar rīsiem un puķkāpostiem
Ceptu sēņu zupa ar pērļu grūbām
Video: Felipe gatavo pupiņu sautējumu Mikam Galvanovskim
Gardās kabaču un burkānu omletītes
Fiksā lēcu zupa ar frikadelēm
Video: Magnuss Eriņš gatavo neatvairāmi sātīgu "chili con carne"
Grilētas falafeles
Maltās gaļas veltnīšu turku māsīcas – Izmiras koftas
(1)
Kas īpašs piemīt sīvajiem ģimenes sīpoliem un kā tos audzēt
Salāti ar bekonu, garnelēm un olu
Siltie olu un svaigo dārzeņu salāti
Tortiljas ar maltās gaļas iesmiņu Emīla Balcera gaumē
Kartupeļu biezeņa plācenīši ar desu un sieru
Plānās garoziņas ašā pica
Salāti 'Tuncis dārzeņos'
Tradicionālais spāņu ēdiens – paelja ar tīģergarnelēm un čorizo desu
Bērnībā nīstais, tagad mīlētais – vinegrets
Karstmaizes nesteidzīgām brokastīm
1
2
3
4
...
40
1. lapa no 40