Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Krustnagliņas
Olīvu vietā – marinētas vīnogas
(1)
Apelsīnu krēms ar žāvētu augļu mērci un ceptiem āboliem
Raudzētas bērzu sulas ar krustnagliņām un rozīnēm
Lēni gatavots cūkgaļas šķiņķa cepetis ar sidru un medus-sinepju glazūru
Recepte no grāmatas: sildošais un sātīgais 'Alises karijs'
Viltotie ananasi
Piparkūku garoziņā cepts saldējums ar karsto ogu zupu
Dārgo krustnagliņu noslēpumi: kā pārbaudīt kvalitāti, kā un ar ko kopā lietot
Viens apelsīns, dažas krustnagliņas, un mājās virmo Ziemassvētku smarža
Marinēts ķirbis ar kanēli, dzērvenēm, čili un citronu
Četri veidi, kā uzlabot ķiršu kompota garšu
Mazsālīti gurķīši – šovakar uztaisi, rīt no rīta jau ēdīsi!
Cūku kājas karamelizētā ķiploku mērcē
Baltais karstvīns ar augļiem
Lapsas tumšā piparkūku mīkla ar medu
Marinēts ķirbis ar kanēli un cidonijām
Līdakas mātes piparkūkas
Dāņu Ziemassvētku gaļas bumbiņas ar sviestā sautētiem sarkanajiem kāpostiem
Marinēti skumbriju rullīši
Ķirbju pankūkas ar rudens svētku garšvielām
Saldas un piparotas marinētu gurķu šķēles ziemai bez pasterizēšanas
Sviestmaižu gurķi ziemai bez pasterizēšanas
Saldskābās gurķu šķēles ar kurkumu ziemai
Etiķa marināde ar ķiplokiem un dillēm kūpinātām vistām
'Iereibušie' tomāti ziemai bez pasterizēšanas
Marinētas gailenes ar dillēm un ķiplokiem
Čili kečupā marinēti gurķi
Mīksto piparkūku mīkla soli pa solim
Rupjmaizes kārtojums ar upeņu balzamu, ogām un mandarīna miziņu
Marinētas baravikas
1
2
3
4
5
6
1. lapa no 6