Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Itāļu nacionālā virtuve
Pinsa pret picu – kāda atšķirība?
Gatavo kā šefpavārs: izmēģini receptes no populārā seriāla 'Lācis'
Spageti ar ceptiem tomātiem un buratas sieru
Brusketas ar ķirštomātiem, mocarellu un pesto
Salāti ar rukolu, ķirštomātiem un burrata sieru
Krēmīgā 'pasta carbonara'
Ātrā četru sieru pica
Mājās gatavota pasta – laba ideja vai lieka laika šķērdēšana?
Ribollita – pupiņu un grūbu zupa toskāniešu gaumē
Krēmīgais sēņu risoto
Recepte no grāmatas: kartupeļu klimpas – ņoki
Vienkāršais pesto – tikai trīs sastāvdaļas un desmit minūtes laika
Recepte no grāmatas: 'muļķu drošā' fokača ar tomātiem
Cukini plātsmaize no ‘TikTok’
Sicīlijas sautējums kaponata – papildporciju prasīs visi
Pildīti pastas gliemežvāki
Foto recepte: Baklažānu pica sicīliešu gaumē
Gatavo lazanju kā šefpavārs – maltīte, kurai ēdāji prasīs papildporciju
Mimozas kūka – 8. marta tradicionālais kārums Itālijā
Iereibusī itāļu biezputra – risoto
Izslavētais Vilītes tiramisu burciņā
Osso buco: mīlu tevi līdz kaulu smadzenēm!
Apelsīnu kēkss ar tumšo šokolādi – Džuzepes omes kūka
Atsvaidzinošie vasaras salāti ar rīsiem, tunci, cukīni un citronu
Cukini karpiones mērcē – gatavojam kā itāļi!
Kraukšķīgā, dzīvespriecīgā, karstā itāliete – kukurūzas miltu pica
Jauns izaicinājums maizes cepējiem – krāšņi dekorētas fokačas
Foto recepte: Vārītā krēma un smilšu mīklas kūka
Pasta 'alla vodka' ar tomātu-degvīna mērci
Vistas salāti ar avokado, tomātiem un mocarellu
1
2
3
4
5
6
1. lapa no 6