Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Gavēņa laika ēdieni
Dārzeņu ragū
Krāsainais burkānu humoss, ko pasniegt ar uzkodām
Kārdinoši kraukšķīga grieķu maize, kas līdzinās čabatai
Recepte no grāmatas: pikantā karija omlete Indijas noskaņās
Pannā sutināti spināti kataloniešu gaumē ar ķiplokiem un rozīnēm
Dženiferas Anistones salāti – ar bulguru, turku zirņiem un pistācijām
Svaigie salāti ar āboliem, bietēm un konservētu skumbriju
Turku zirņu salāti ar olīvām un saulē kaltētiem tomātiem
Recepte no grāmatas: biešu un turku zirņu plācenīši
Kefīra smūtijs ar spinātiem un kamu
Žiglie kuskusa salāti ar bietēm, fetas sieru un sēkliņām
Ziedkāpostu un kartupeļu sacepums ar sieru
Plānās pankūkas bez olām
Saldie kartupeļi mundierī ar avokado un jogurta mērcīti
Recepte no grāmatas: Lolitas Neimanes mazkaloriju kartupeļu un tomātu sacepums
Biešu un puravu gratēns jeb sacepums
Baklažāna rullīši ar svaigā siera pildījumu
Kartupeļu-puravu krēmzupa
Cēzara salāti ar kraukšķīgiem tofu gabaliņiem
Slinkie auzu mafini brokastīm
Saldā kartupeļa sacepums ar sieru un krējumu
Pasta ar ķirbju un krēmsiera mērci
Rozā gruboto ar bietēm jeb kā bērniem iemānīt dārzeņus
'TikTok' recepte: spageti pankūkas, kas garšo kā kanēļmaizītes
'TikTok' fenomens: Zaļie dievietes salāti
Cepeškrāsnī cepti biezpiena plācenīši
Sirņiki – biezpiena plācenīši ukraiņu gaumē
7 idejas, kā jogurtu pārvērst gardā mērcē
Burkānu sulā vārīta burkānzupa
Trejkrāsu humoss
1
2
3
4
...
16
1. lapa no 16