P, 18. novembris
Brīve, Aleksandrs, Doloresa
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Citronu sula
Video: Francis Gustavs Lācis meistaro olimpieša cienīgu burgeru
Cepeškrāsnī cepta forele ar tomātiem
Bezē torte ar saldajiem ķiršiem un aprikozēm
Raimonda Zommera laša fileja ar Indijas garšu
Tomass Pildegovičs gatavo kuskusu ar dārzeņiem un krāsnī ceptu vistu
Viegli marinēta forele ar sparģeļiem Raimonda Zommera gaumē
Avokado un olu salāti ar tītara filejas strēmelītēm
Šokolādes meduskūka ar mango
Krāsainais burkānu humoss, ko pasniegt ar uzkodām
Laura Grēviņa gatavo vokpannā ceptus rīsus ar dārzeņiem
Vegāniskā Tom Kha zupa ar nūdelēm Kašera izpildījumā
Laša 'nageti' ar jogurta mērci
Siļķes tartars ar marinētiem gurķiem
Ābolu kūka ar mandeļu skaidiņām
Spinātu pankūku torte ar avokado krēmu un lasi
'Air fryer' vistas fileja ar saldo čili mērci
Pārklātā ābolkūka
Sēņu biezzupa ar valriekstiem
Cāļa aknu salāti ar avokado
Laša tartara sviestmaize ar avokado un olu
Kafijas kēksiņi ar persikiem
Vasarīgā Pavlovas kupena: no ārpuses kraukšķis, vidū mīkstumiņš
Zemeņu kārtojums ar bezē un putukrējumu
Zemeņu punšs ar džinu
Jauno kāpostu salāti jeb 'Coleslaw' ar latvisku piesitienu
Pikantie tomātu salāti piknikam
Sīpolu un pētersīļu marināde grilētiem dārzeņiem
Mazkaloriju aukstā zupa ar marinētām bietēm
Grilēta 'tandoori' vista – gandrīz šašliks indiešu gaumē
Vasarīgi Cēzara salāti ar grilētu vistu un grauzdiņiem baudīšanai dārzā
1
2
3
4
...
20
1. lapa no 20