Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Bez termiskas apstrādes
Turku zirņu salāti ar tomātiem
Viegli marinēta forele ar sparģeļiem Raimonda Zommera gaumē
Siera kūka ar meža ogu želeju bez cepšanas
Pavasarīgie spinātu salāti ar kukurūzu un pupiņām
Sātīgie pusdienu sendviči ar krēmīgajiem olu salātiem
Uzturvielām bagātie salāti tiem, kas taupa laiku
Maigais kukurūzas un tunča smēriņš uzkodām
Svaigie salāti ar karsti kūpinātu zivi
Lavaša rullīši ar mazsālītu gurķi un biezpienu
Vasarīgie kazas siera salāti ar rukolu un aprikozēm
Recepte no grāmatas: neceptā biezpiena un putukrējuma kūka ar zemenēm
Zemeņu un zefīru kārtojums ar jogurtu
(1)
Pie grilētas gaļas tieši laikā – svaigie salāti ar granātābolu
Dārza salāti ar redīsiem un kefīru aizdaram
Auzu pārslu nakts putra ar tiramisu noti
Auzu pārslu nakts putra ar banāniem un zemesriekstu sviestu
Brokastu sausmaizītes ar graudaino biezpienu un redīsiem
Jauno kāpostu salāti ar redīsiem un rabarberiem
Burkānu un ābolu salāti ar krabju nūjiņām
Svaigie salāti ar āboliem, bietēm un konservētu skumbriju
Bietēs marinētas pildītās olas
Mazsālīts lasis ar bietēs marinētām olām
Turku zirņu salāti ar olīvām un saulē kaltētiem tomātiem
Lavašs ar krabju nūjiņām, tomātiem un dillītēm
Kefīra smūtijs ar spinātiem un kamu
Dažās minūtēs pagatavojams deserts
Vienkāršais pesto – tikai trīs sastāvdaļas un desmit minūtes laika
Recepte no grāmatas: Gruzijas salāti ar valriekstu pastu
Aukstā tomātu zupa ar arbūzu un Tabasko piešprici
Aromātiskais ķiploku ziedkātu pesto
1
2
3
4
...
23
1. lapa no 23