Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Rapšu eļļa
Kādēļ pārtikas eļļu nav ieteicams pārliet stikla karafē?
Tortiljas ar maltās gaļas iesmiņu Emīla Balcera gaumē
Kristaps Zutis gatavo aerogrilā ceptu vistu ar zeltainiem kartupelīšiem un sēņu mērci
Vistas azū mājas gaumē
Saldie kartupeļi mundierī ar avokado un jogurta mērcīti
Sirdi sildoša burkānkūka
Krāsnī cepti kartupeļi ar kamambēra cepurītēm
Biezpiena pončiki ar bērnības un bezrūpības garšu
Recepte no grāmatas: ābolu kronīši
No pudeles lejamās plānās pankūkas
Lakšu pesto – tūlītējai baudai un saldēšanai
Satriecoši gardā, sulīgā un vienkāršā banānu maize
Biešu un kartupeļu sacepums
Ābolu rausis bez olām
Cēzara salāti ar brokoļiem
Kukurūzas miltu vafeles ar olu un gaileņu mērci
Kāršu pupiņu sacepums ar sēnēm un Parmezānu
Tomāti kadiķogu – lauru lapu marinādē
Sāļā griķu granola
Zeltainie sīpolu gredzeni alus mīklā
Ķirbju pankūkas ar rudens svētku garšvielām
Foto recepte: superkraukšķīgās kartupeļu pankūkas uzkodām
Sulīga cūkgaļas fileja ar vieglu mārrutku mērci
Sulīgās vistas karbonādes ar tomātiem un mocarellu
Konfektes 'Asiņainais Frankenšteins'
Vegāniskais sojšliks jeb sojas šašliks
(4)
Foto recepte: gardā 'zacenīte' jeb dārzeņu salāti ziemai
(1)
Vieglie makaronu salāti meksikāņu gaumē
Siltie vistas gaļas salāti ar sulīgiem dārzeņiem
Kāpostu salāti ar konservētiem persikiem un granātābola sēkliņām
1
2
3
1. lapa no 3