Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Anīss
Mazsālīts lasis ar bietēs marinētām olām
Kafijas un granātābolu Ziemassvētku punšs
Piparkūku garoziņā cepts saldējums ar karsto ogu zupu
Libāniešu makarūni
Pīles krūtiņa ar sarkanbaltsarkano mērci
Ogu mērce
Marinēts ķirbis ar kanēli un cidonijām
Dāņu Ziemassvētku gaļas bumbiņas ar sviestā sautētiem sarkanajiem kāpostiem
Pikantā pīles krūtiņa rabarberu mērcē
Pīles cepetis ar apelsīniem
Gardās rāmen nūdeles ar pīles vai vistas fileju
Mini 'Pavlovas' ar svaigām ogām un marinētu kumkvatu
Soli pa solim: kā pagatavot aromātisku un sildošu ruma punšu Ziemassvētkiem
Karstais piens ar kanēli, ingveru un medu
Sildošā ābolu tēja ar garšvielām
Cukuroti bumbieri ar vafelēm un karameļu mērci
Vienkāršās medus piparkūkas
Mazās siera kūciņas ar piparkūkām un dzērvenēm
Mājās vītināta cūkgaļa
Saldo bumbieru valdzinājums: 17 idejas, ko gardu pagatavot no rudens ražas
Kakao ar piparkūku putukrējumu
Zaļo tomātu čatnijs
Zaļo tomātu čatnijs
Karstais Katalonijas krēms ar rabarberu un sarkanvīna kompotu un tonkas pupiņu saldējumu
Gardais un gaisīgais hurmas krēms
(6)
Pīles krūtiņa ar plūmēm un apelsīnu-medus mērci
Plūmju - ingvera čatnijs
'Rudzu ķēve'
1
1. lapa no 1