Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Smaržīgie pipari
Ceptas reņģes želejā
Bietēs marinētas pildītās olas
Sezonas pirmā pupiņu zupa
Pašu kūpināts cauraudzītis
Marinēti pavasara gurķīši ar lakšiem trīs stundās
Marutas soļanka jeb 'sūp solānž' ar vīnu un seriālu
Kronēšanas cālis jeb karaliskie vistas salāti
Pārbaudīta piparkūku mīklas recepte no 1966. gada grāmatas
Pīles krūtiņa ar sarkanbaltsarkano mērci
Marinēts ķirbis ar kanēli, dzērvenēm, čili un citronu
Mazsālīti gurķīši – šovakar uztaisi, rīt no rīta jau ēdīsi!
Cūku kājas karamelizētā ķiploku mērcē
Baltais karstvīns ar augļiem
Marinēts ķirbis ar kanēli un cidonijām
Parīzes gurķi bez etiķa ziemas krājumiem
Mazsālīti gurķīši ar karsto sālījumu odesiešu gaumē
Skābeņu zupa ar frikadelēm
Gedlibže – krējuma mērcē sautēta vista kabardīniešu gaumē
Pavasarīgā skābeņu zupa ar liellopa gaļu un grūbām
Norvēģu salāti ar ceptām bietēm, siļķi un kartupeļiem
Gardā gavēņa laika zupa ar grūbām un šķeltajiem zirņiem
Baltais borščs poļu gaumē
Krupņiks – grūbu zupa ar gaļu un sēnēm poļu gaumē
Fļaki – poļu tradicionālā zupa no liellopa kuņģa
Asinsdesas ar miežu putraimiem
(1)
Dāņu Ziemassvētku gaļas bumbiņas ar sviestā sautētiem sarkanajiem kāpostiem
Vienkāršais gaļas un dārzeņu sautējums vācu gaumē
Marinēti skumbriju rullīši
Ķirbju pankūkas ar rudens svētku garšvielām
Šķelto zirņu zupa ar apceptām mednieku desiņām
1
2
3
4
5
1. lapa no 5