Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Baltvīns
Foto: 500 izslāpuši ļaudis dodas līksmā vīna dzeršanas pārgājienā
(2)
Atrodi īsto sabiedroto! Špikeris, kā un ar ko pareizi 'pārot' vīnu
Sēņu biezzupa ar valriekstiem
Biezpiena un persiku sacepums austrāliešu gaumē
Mājās gatavota vistu aknu pastēte ar baltvīnu
Baltvīnā un saldajā krējumā sautēts trusis – Dienvidfrancijas klasika
'Iereibusī' forele ceptu kartupeļu gultā
Kartupeļu un foreles biezzupa jeb čauders
Risoto latviskā versija – gruboto
Krēmīgais sēņu risoto
Sīpolu un timiāna buljonzupa ar sēnēm
Krēmīgais sparģeļu risoto
Bujabēze – zupa no Marseļas. Katra centa un gatavošanas minūtes vērta
Iereibusī itāļu biezputra – risoto
Osso buco: mīlu tevi līdz kaulu smadzenēm!
Piecas kļūdas, ko pieļaujam ar vīnu
Baltais karstvīns omulīgam vakaram
'Michelin' restorānā Spānijā nozog kolekcijas vīna pudeles gandrīz divu miljonu eiro vērtībā
(1)
Rozā cepelīni ar biezpienu
'Panna cotta' ar persiku un aveņu želeju
'Gandrīz ideālas vakariņas': Citāda lazanja ar vistu akniņām un baltvīnu
Foto recepte soli pa solim: krēmīgs sēņu risoto ar maigu trifeļu noti
Gaileņu sviests – aromātisks un bagātīgs
Tulkotājas Silvijas Brices fokačas recepte, kas nedrīkst pazust neparko un nemūžam
Top 5 vīni pavasara sezonai – vīnziņa Jāņa Kaļķa izvēle
(1)
Baltais karstvīns ar augļiem
Ievads vīnu pasaulē: lielveikalā pirkts un vienkāršs nenozīmē slikts
Zilā krēmzupa ar zilo sieru Bridžitas Džonsas gaumē
Foto recepte: Vēžu zupa lauku gaumē
Saldējums pieaugušajiem – saldētā sangrija
1
2
3
4
5
6
1. lapa no 6