C, 21. novembris
Zeltīte, Andis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Vīna etiķis
Recepte no grāmatas: salāti no Nicas
Recepte no grāmatas: Gruzijas salāti ar valriekstu pastu
Vissezonas ievārījums – sīpolu marmelāde. Autentiska recepte no ebrejietes Ellas
Rukolas, zilā siera un bumbiera salāti ar valriekstiem
Sarkanā velveta kūka ar svaigā siera krēmu un ogām
Čili piparu mērce ar ananasiem un laima sulu
Atsvaidzinošie tomātu un arbūza salāti ar fetas sieru
Gurķu un redīsu salāti
Spinātu salāti ar bietēm un olām
Sēņu salāti ar rīsiem un papriku
Tortiljas ar zivi, salātiem un jogurta mērci
Romiešu salāti ar rīsu nūdelēm un vistas gaļu
(6)
Sarkano sīpolu marmelāde
Cūkgaļas šašliks vīna etiķa marinādē
Ābolu, dzērveņu un sīpolu zapte
Pildītas olas ar Helovīna zirneklīšiem
'Panzanella' salāti ar tomātiem un kraukšķīgu maizi
Saimniekojam tālredzīgi – kulināro šedevru sastāvdaļas, kam jābūt virtuves skapītī
Vistas stilbiņi ar saldajiem kartupeļiem un 'chimichurri' mērci
Druska ievārījuma un citi knifi perfekti vasarīgai salātu mērcei
Veselīgu un gardu salātu uzbūve – padomi, lai uzreiz nebūtu jāķeras pie receptes
Puravu un olu salāti ar sinepju mērci
Svaigie cukīni un bazilika salāti
Siltie ziedkāpostu salāti ar olu
Marokas Marbellas vista
Vistas fileja ar sinepēm un zaļumiem
Atsvaidzinošie tomātu salāti ar kvinoju un granātāboliem
(1)
Čahohbili no vistas
Eņģeļu kūka
Rasols ar siļķi un bietēm pēc 1935. gada receptes
(2)
1
2
1. lapa no 2