Pk, 22. novembris
Aldis, Alfons, Aldris
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Rikota
Bezē torte ar saldajiem ķiršiem un aprikozēm
Kraukšķīgie salāti ar sparģeļiem
Maigais kukurūzas un tunča smēriņš uzkodām
Biezpiena sacepums 'Kad jāglābj pārkults kūkas krēms'
Ceptā rikotas siera kūka – pamatrecepte, kas noderēs
Sirdi sildoša burkānkūka
Cukīni lazanja ar rikotas sieru
Viegli pagatavojamais Ziemassvētku tiramisu ar mandarīniem
Krēmīgais sparģeļu kišs
Sulīgā biezpienmaize, kas garšo pilnīgi visiem
Biezpiena plātsmaize ar aveņu želeju
Kāpostu lazanja
Franču grauzdiņu nūjiņas brokastīm
Zemeņu, mandeļu cepumu un rikotas krēma kārtojums
Medus torte ar biezpiena krēmu kaloriju skaitītājiem
Figūrai draudzīgais aknu un ķirbju suflē
Ķiršu torte 'Kaprīze' kaloriju skaitītājiem
Pankūku lazanja ar malto gaļu
Krēmīgā kukurūzas putra ar gaļas bumbiņu mērci
Kraukšķīgās mīklas 'kabatiņas' ar biezpiena pildījumu
Pasta 'alla norma' ar baklažāniem un sieru
(1)
Ar sieru, sēnēm un pupiņām pildīti ķirbji
Delikatese, kas jānogaršo kaut reizi dzīvē – pildīti cukīni ziedi
Grilēti baklažāni ar mandeļu rikotas pildījumu
Ceptā siera kūka ar karamelizētiem persikiem
Biezpiena 'māsīca' – rikota: 16 receptes maigi krēmīgā produkta iepazīšanai
Soli pa solim: kā pagatavot kanoli – ziemā baudāmu sicīliešu mafijas desertu
Vienkāršie mannas sacepumi un kūkas: 10 receptes siltām un saldām brīvdienām
Rikotas pankūkas ar olām un svaigo plūmju mērci
Rikotas un olīvu 'pastēte'
1
2
1. lapa no 2