Sv, 22. decembris
Saulvedis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Rudzu milti
Plānās rudzu pankūkas ar siļķes virskārtiņu Dakteru klaunu komandas kapteines gaumē
Mājās ceptā saldskābmaize ar starptautisku slavu
Rupjmaize no simts gadus veca ierauga, cepta uz kļavu lapām
Tomātu un rupjmaizes salāti grieķu gaumē – dzimtas recepte
Mājās cepta sēklu maize
Aromātiskie ingvera un medus cepumi
Tumšās rudzu piparkūkas ar iesalu – izmēģini jaunu Ziemassvētku garšu
Pilngraudu milti – kā pagatavot veselīgākus gardumus?
Cepeškrāsnī cepta garda maizīte ar sēkliņām
Suitu novada garšas: sklandrauši jeb suitu rauši
Žureks – paģiru zupa poļu gaumē
Lietuvas garšas: rudzu-griķu maize ar kartupeļiem
Siera cepumiņi no rudzu miltiem
Novadu kulinārais mantojums: Latgales svētku maize ar dzērveņu zaptes ieraugu
Gardā svētku maize ar diļļu-ķiploku sviestu
Drupaču kūka ar āboliem, plūmēm un mellenēm
11 neparasti latviešu virtuves ēdieni, ar ko pārsteigt ārzemniekus
(2)
Dagdas novada tradicionālā maize
Zirņu, griķu, kukurūzas, sojas, rīsu, kaņepju un citi milti. Kam der un cik vērtīgi?
Soli pa solim: tradicionālie sklandrauši
Mājās cepta maize no trīs veidu miltiem
Kraukšķīgs un veselīgs našķis – kā mājās pagatavot rudzu sausmaizītes
Latviešu saldā 'pica' – sklandrausis. Piecas gardas receptes Mārtiņdienas mielastam
(1)
'Šarlotka' jeb ābolu kūka ar rozīnīti
Krusta maizītes-mafini Lieldienām
Rupjmaize ar sīpoliem
Kārtīgs kurzemnieku ēdiens – sklandrauši
(4)
Sātīgie zemesriekstu sviesta cepumi
Lieldienu krusta maizītes
(1)
Sklandu rauši burkānu neēdājiem
1
2
1. lapa no 2