Sv, 24. novembris
Velta, Velda
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Rīsu etiķis
Suši sacepums ar krabju un laša pildījumu
Saldskābā mērce ar cūkgaļu
Korejas garša: ātri pagatavojamās kimči pankūkas
Rāmen zupa ar bekonu, olām un spinātiem svaigumam
'Suši bumbas' jeb alternatīva suši nerullētājiem
Ātri pagatavojamie karsto suši 'mafini'
Recepte no grāmatas: poke bļoda, pa spēkam pat vismazākajiem
Salātlapu tako
'TikTok' fenomens: Zaļie dievietes salāti
Gurķu uzkoda ar ķiplokiem un sezama sēkliņām ķīniešu gaumē
Atsvaidzinošie gurķu salāti japāņu stilā
Sāļā suši torte ar Filadelfijas sieru un lasi
Krāsnī cepta foreles fileja ar dārzeņiem
Kārtainie suši salāti ar lasi un avokado
Karstie suši ar siera un majonēzes 'cepurītēm'
Rīsu kārtojums ar konservētu tunci un mango salsu
Ceļojums eksotisko garšu pasaulē: 5 lietas, bez kā nav iedomājama Āzijas virtuve
Četri ēdieni stundas laikā: vista, cepti dārzeņi, rīsi un salāti
Ņiprie redīsu un gurķu salāti
Ātrā pelmeņu zupa ar sēnēm un lociņiem ķīniešu gaumē
Cūkas ribiņas ar pikantu mērci
Pavisam zaļie salāti ar pupiņām, zirnīšiem un valriekstiem
Garšīgs atklājums: tējā vārīti rīsi
Medū glazēts lasis ar rīsiem un brokoļiem
Virtuves pamati: Ceļvedis rīsu pasaulē
Cepti marinēta siera gabaliņi salātiem
Cukīni salmiņi mīklas panējumā
'Wok' pannā pagatavota vista ar Indijas riekstiem un olu nūdelēm
Maltās gaļas bumbiņas ar čili mērci
Aromātiskie rīsi ar zaļajiem dārzeņiem un pākšaugiem
1
2
1. lapa no 2