P, 18. novembris
Brīve, Aleksandrs, Doloresa
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Latviešu nacionālā virtuve
Rabarberu klimpu zupa
Māras Slejas bukstiņputra valsts svētku galdam
Cepumu 'desa' ar iebiezināto pienu – 'Saldā blondīne'
Īstena lauku biskvīta kūka ar putukrējumu
Ātrā skābētu kāpostu zupa ar grūbām un mednieku desiņām
Mājās ceptā saldskābmaize ar starptautisku slavu
Rupjmaize no simts gadus veca ierauga, cepta uz kļavu lapām
Maizes zupa ar žāvētiem augļiem un svaigiem āboliem
Gardums no bērnības: bukstiņbiezputra ar cauraudzīti
Augusta labumiņš – Latgales salāti
Pašgatavots maizes kvass
Rasol, ej atpūsties, Valmieras salāti nāk!
Latgales kļockas – leģendārs saldēdiens
Konditoreju klasika: kūkas 'Pārsla'
Gardais Jāņuzāļu siers - rīta rasā salasi Jāņuzāles, pusdienlaikā sagatavo sieru, vakarā liec galdā!
Andrejmuižas saimnieces lauku torte ar vārīto krēmu
Sautēti kāposti
Ķiršu uzputenis ar krēmīgu vaniļas mērci
(1)
Mārrutku lapās skābēti kraukšķīgie gurķi ziemai
Klasisks biezpiena krēms ar ogu ķīseli
(2)
Aukstā zupa kaloriju skaitītājiem
Ātrie mazsālītie diļļu gurķīši
Skābeņu zupa ar frikadelēm
Uz oglēm cepta siļķe ar rūgušpienu un kartupeļiem
Čaganais rabarberu uzputenis ar aukstu pienu
Plātsmaizes ātrā alternatīva – sulīgas rabarberu maizītes
Foto recepte: Slinkā rabarberu plātsmaize ar riekstiem
Rabarberu ķīselis ar pienu
Krāsnī briedināta miežu putra bez maisīšanas
Bagātīgais svētku kliņģeris ar vārīto krēmu un mandeļu skaidiņām
1
2
3
4
5
6
7
8
1. lapa no 8