S, 23. novembris
Zigrīda, Zigfrīda, Zigrīds
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Puravi
Pannā sutināti cūku vaigi
Maltās gaļas mērce ar sēņu piešprici
Vienkārši noteikumi aromātiskas un gardas zupas vārīšanai
Māla podiņā sautēti dārzeņi
Buljona pīrādziņi ar tītara gaļu
Sēņu biezzupa ar valriekstiem
Tomātos sutināta cūkgaļa ar burkāniem un puraviem
Mazsālīti gurķīši ne burkā, bet traukā. Un bez cukura
Nātru un meža ķiploku pavasara krēmzupa
Biešu un puravu gratēns jeb sacepums
Baltvīnā un saldajā krējumā sautēts trusis – Dienvidfrancijas klasika
Kartupeļu-puravu krēmzupa
Cepeškrāsnī ceptas cūkgaļas ribiņas ar dārzeņiem
Kreptīgie zirnīšu un kukurūzas salāti ar sieru
Ribollita – pupiņu un grūbu zupa toskāniešu gaumē
Siltie grūbu salāti ar sēnēm
Sātīgā skotu zupa ar žāvētām plūmēm un puraviem
No skata necila, bet ar karalisku garšu. Kartupeļu un puravu krēmzupa
Brokastu omlete gaļas mīļotājam
Izaicinājums virtuvē – vērša astes sautējums jeb 'rabo de toro'
Saldkrējuma līdaka ar puraviem. Talcinieki būs sajūsmā
Bērnības klasika – vistas zupa ar makaroniem
Bujabēze – zupa no Marseļas. Katra centa un gatavošanas minūtes vērta
Brokoļi zilā siera mērcē
Students virtuvē: elementārie salāti 'Esmu lepns vientulītis'
Universālais olu salātu sendvičs un tā dažādās variācijas
Bagātīgais un sātīgais gaileņu kišs
Pupiņu salāti ar šķiņķi, puravu un seleriju
Mājās gatavoti pelmeņi ar pildījumu japāņu gaumē
Kraukšķīgais medus cālis
1
2
3
4
5
6
1. lapa no 6