C, 21. novembris
Zeltīte, Andis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Degvīns
Kafijas un granātābolu Ziemassvētku punšs
Asiņainā Mērija un nevainīgā Mērija: divas receptes vienā
Bietēs marinēta forele
Ābolu plātsmaize no 'Billītēm' pēc senas kurzemnieku receptes
(1)
Pasta 'alla vodka' ar tomātu-degvīna mērci
Padomju laika belaši
Bērnības kārums – eļļā vārītās 'rozītes'
'Iereibušie' tomāti ziemai bez pasterizēšanas
Skābeņu saldējums ar zemenēm
Dzērveņu, iebiezinātā piena un degvīna želejas šotiņi 'Latvijas karogs'
Aromātiskais piparmētru liķieris
Zaubes zivju zupa
(2)
Kraukšķīgās eļļā vārītās mīklas 'Rozītes'
Upeņu liķieris ar ingveru un vaniļu
Degvīna kokteilis 'Spicy Elit®'
(1)
Kokteilis 'The Flame Of Love' jeb Mīlestības liesma
Mūsdienīgas garšas ar klasisku dzērienu – sešas uzkodas degvīna baudīšanai
Cepti vistu stilbiņi kraukšķīgā garoziņā
Reibinoši kokteiļi dzirkstošām Jaunā gada svinībām
Ziemassvētku karstvīns ar mandelēm un rozīnēm
'Smoky gaspačo Mary' kokteilis
Granātābolu martini
Sildošas maltītes ar drusku graķīša: 12 neparastāki ēdieni
Kā uzglabāt ingveru, lai to lietotu pēc iespējas ilgāk?
Sutināta liellopu gaļa 'Asiņainās Mērijas' mērcē
Spirdzinošā zemeņu, arbūza un citrusu sangrija
Virtuļi ar ievārījuma pildījumu
Olu liķieris ar iebiezināto pienu
Sildošais apelsīns
Pasta ar lasi un degvīnu
(2)
1
2
1. lapa no 2