Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
zivs
Raimonda Zommera laša fileja ar Indijas garšu
Nomakšķerēt zivi un mīlestību. Soctīklu cepiens #paradisavuzivi
(10)
Vakariņās forele: no krāsnī ceptas līdz sildošā zupā peldošai
Japāniete jau 10 gadus nemaksā par elektrību. Kā tas iespējams
AS 'Brīvais vilnis' patentējis grilētu zivju konservu ražošanas metodi
Garda maltīte uz ātru roku – pildītas tortiljas: padomi, kā savīstīt pašas gardākās
(2)
Figūrai draudzīgs veids, kā papīra aploksnē izcept īpaši sulīgu zivi vai vistas fileju
Video: Nofilmētas visdziļākajā okeāna dzelmē dzīvojošas gliemjzivis
(2)
Sālī cepts lasis – iespējams, vienkāršākais veids, lai lielā zivs vienmēr izdotos sulīga
(1)
Kā zivis pēc iespējas ilgāk saglabāt svaigas: 6 vienkārši, bet vērtīgi padomi
Viltība, ko ievērot, cepot zivis pannā
Video: Lietuvā noķer visu laiku lielāko karpu
(45)
Mēli var norīt: septiņas variācijas sātīgām zivju kotletēm
No sulīgām kotletēm līdz Liepājas menciņiem: 14 idejas, kā pagatavot mencu
Copes meistara padomi un pieredze: kur šopavasar doties makšķerēt?
(3)
21 variācija zivju dienas vakariņām – zupas, pīrāgi un sacepumi
Astoņas mērces, kuru pagatavošanā vajadzīgas vien divas sastāvdaļas
(1)
Kā ikdienas ēdienkartē iekļaut raibās paipalu oliņas
Rīkojam viesības mājās – kā aprēķināt cienasta daudzumu
Sirmais iesaka, kā izvēlēties malto gaļu
(2)
Tautas ticējumi Jaunajam gadam – ēšana, precinieku zīlēšana un citi brīnumi
(3)
Ceļam godā reņģes! Šefpavāra Naura Haukas ieteikumi un idejas
Šaušalīgs video: Ķīniešus šokē tautiešu zivs sadalīšanas nežēlība
(48)
Cepta mencas fileja kokosriekstu mētelītī
Kā ātri un garšīgi pabarot ģimeni?
10 figūrai draudzīgas receptes vakariņām divatā
Baltijas jūrā 'pazudušas' lielās mencas; zvejnieki izmisumā
(118)
1
1. lapa no 1