S, 16. novembris
Banga, Glorija
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Brūkleņu ievārījums
Rīgas Centrāltirgū parādījušās brūklenes
Pērno ievārījumu augšāmcelšanās. Deviņas idejas, 25 receptes
Rolbiskvīts, kas nepievils! Gadsimtu sena recepte
Fotorecepte: Vijas Kilblokas putukrējuma rulete ar saldētām ogām
Andrejmuižas saimnieces lauku torte ar vārīto krēmu
Torte ar žāvētām aprikozēm
Ikoniskās 'Ikea' gaļas bumbiņas ar krējuma mērci
Vienkāršā rupjmaizes kārtojuma torte
Seškārtainā lauku torte ar vārīto krēmu un dzērveņu zapti
(1)
Novadu kulinārais mantojums: Latgales asinsdesas ar brūkleņu zapti
Zivs filejas 'kūkas' ar sarkano sīpolu marmelādi un siera drupačām
Brūkleņu ievārījuma un zefīra kūka
Kūka Latvijas dzimšanas dienai – medus kūka no griķu miltiem
Kā pagatavot ievārījumu vai kompotu bez cukura pievienošanas
(1)
Pildīti āboli ar jēra gaļu un gailenēm
Vienkāršais rupjmaizes kārtojums – kārums karoga krāsās
Putraimdesas, biskvīti, pankūkas un pat saldējums – mājlopu asinis kā ēdienu sastāvdaļa
Auzu pārslu biskvīta un biezpiena rīsu krēma kūka ar smiltsērkšķu želeju no Svetlanas Riškovas
Griķu medū karamelizētas griķu nūdeles ar kazas siera saldējumu un tumšā alus mērci
Drupaču torte 'Kurmju rakums'
Kartupeļu pankūkas ar sīpoliem un krējumu
1
1. lapa no 1