Pk, 22. novembris
Aldis, Alfons, Aldris
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Dižonas sinepes
Pildītas olas ar ikriem un grauzdētu maizi
Grauzdiņi ar avokado, tunci un olu
Bagātīgā karstmaize 'Madāmas platmale' jeb 'Croque Madame'
Forele ar remulādes mērci reizei, kad gribas izsmalcinātu uzkodu
(1)
Grilēts liellopa steiks ar brokoļiem un garšaugu mērci
Spinātu salāti ar olām un silto bekona mērci
Cēzara salāti ar kraukšķīgiem tofu gabaliņiem
Recepte no grāmatas: 'Našķoties' Zanes burgersalāti
Cūkgaļas fileja ķiršu mērcē
Sinepju gurķi ar trīs veidu sinepēm
Perfekti salāti vasarai. Lionas salāti
Klasiskie Cēzara salāti. Izcila pamatbāze eksperimentiem
Pāvesta un karalienes svētītās. Sinepes un to veidi
Trīs produkti īstam garšu kosmosam: ar ko kombinēt, kā izmantot
Tunča fileja ar siltajiem kartupeļu salātiem – Raimonda Zommera recepte Ziemassvētkiem
Makaronu salāti ar rukolu, tomātiem un nektarīniem
Kartupeļu salāti ar kaperiem un sinepju mērci
Tomātu plātsmaize
(1)
Grilēta siera un jauno kartupeļu salāti
Ikoniskās 'Ikea' gaļas bumbiņas ar krējuma mērci
Vistas salāti ar avokado, tomātiem un mocarellu
Trīskārtu piparotais steika sendvičs
Cēzara salāti ar grilētu vistu un parmezānu
Zviedru 'Toast Skagen' - grauzdiņš ar garneļu salātiem
Sātīgie salāti ar ķimeņu sieru, avokado un bekonu
Bumbieru-kazas siera salāti ar spinātiem
Pikantās olas ar divu veidu pildījumiem
Pannā cepta cūkgaļa ar upeņu ievārījuma mērci
Tītara filejas gabaliņi puravos ar sinepju mērci
Figūrai nekaitīgs svētku rasols
(1)
1
2
3
1. lapa no 3