Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Mandeļu milti
Auzu pārslu cepumi tumšiem rudens vakariem
Foto recepte: kā soli pa solim pagatavot ābolu un skābā krējuma tarti
Aizvakardienas kruasānu pārvērtības – saldie grauzdiņi ar mandelēm un zemenēm
Apgāztā banānu kūka bez glutēna
Elzasiešu lepnums, kas jāgatavo visu dienu – 'Kogelhopf'
Franču konditorejas leģenda: madeleine. Gan cepums, gan kūka
Trauslie, gardie, aromātiskie mandeļu cepumi
Auzu pārslu un mandeļu cepumi ar šokolādes noti
Persiešu mīlas kūka
Apgāztā ābolkūka jeb 'tarte tartin' Šampētera versijā
Zemeņu un riekstu vegāniskā siera kūka
Krēmīga lauku torte ar ievārījumu
Svaigā kokosa un citronu tarte bez glutēna
Ziemassvētku sviesta un mandeļu cepumi ar ievārījumu
'Našķoties' Zanes dubultās šokolādes pīrāgs ar grauzdētām mandelēm
Makarūni ar kazas siera un baltās šokolādes pildījumu
Vegāniskā mandeļu miltu kūka ar zemeņu krēma pildījumu
(1)
Šokolādes un mandeļu tējas kūciņas ar citronu krēmu un meringu
Pistāciju smilšu mīklas kūka ar mango un aveņu krēmu
Karaliskā šokolādes kūka ar rumu un ķiršiem
Vegānās piparkūkas
Spirgta ķirbju-cidoniju kūka
Vienkāršais rīsu-biezpiena sacepums
'Semlor' jeb zviedru marcipāna maizītes
Gardā mandeļu tarte ar aveņu ievārījumu pildījumā
Elementārais kārtainās mīklas pīrāgs ar persikiem
Kā mājās pagatavot mandeļu miltus
Mandeļu miltu kūka ar mandarīnu biezeni
Biešu braunijs ar tumšo šokolādi un valriekstiem
Ziemassvētku kūkas pamatrecepte
1
2
1. lapa no 2