Pk, 22. novembris
Aldis, Alfons, Aldris
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Baltvīna etiķis
Marinētas paipalu oliņas ar redīsiem un zaļumu krēmu
Svaigie salāti ar āboliem, bietēm un konservētu skumbriju
Ziedkāpostu salāti ar olu un bekonu
Svaigie salāti ar kūpinātu jūras asari un mārrutku mērcīti skandināvu gaumē
Perfekti salāti vasarai. Lionas salāti
Panēta vistas fileja apelsīnu mērcē
Marinēts ķirbis ar kanēli un cidonijām
Kukurūzas miltu vafeles ar olu un gaileņu mērci
Svaigie salāti ar vistas fileju un sinepju mērci
Koriandra zaļumu mērce jeb 'mojo de cilantro'
Norvēģu salāti ar ceptām bietēm, siļķi un kartupeļiem
Īpaši kraukšķīgie ikdienas salāti ar karsto pārliešanu
Sviestmaižu gurķi ziemai bez pasterizēšanas
Figūrai draudzīgie kartupeļu salāti ar kaperiem un vinegreta mērci
Pastas salāti ar sparģeļiem un zemenēm
Marinētas reņģes bez cepšanas
Avokado šķēlītes ātrajā marinādē
Vistas, dārzeņu un rīsu rullīši ar zemesriekstu mērci
Cēzara salāti ar grilētu vistu un parmezānu
Recepte ar stāstu: 'Ralfīša mērce' jeb pikanta tomātu adžika ziemai bez karsēšanas
(3)
Vakariņas 5 minūtēs: gaspačo jeb tomātu aukstā zupa
(1)
Baltā gaspačo zupa latviešu gaumē
(1)
Cepti baklažāni aromātiskā valriekstu mērcē
Jauno kartupelīšu salāti ar tunci un olu
Zemeņu čatnijs izbaudīšanai ar cieto sieru
Veselīgie gārsas salāti
Svaigie salāti ar vistu, vīnogām un eļļas–sinepju mērci
Kartupeļu, redīsu un gurķu salāti ar sinepju mērci
Marinēts trusis saldā krējuma un sinepju mērcē
Vistu akniņu salāti ar grauzdiņiem un sinepju–apelsīnu mērci
1
2
3
1. lapa no 3