Pk, 22. novembris
Aldis, Alfons, Aldris
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Konditoreja
Foto: "Īsta kūku ballīte" – Latvijas labākās meistares sacenšas "Riga Food 2024" konkursā
Mārketings, finanses – tas nav man. Amanda Ozoliņa par 10 gadus lolotā uzņēmuma pārdošanu
Kur Rīgā omulīgi un gardi kafijot un kūkot?
Saldā lutināšana: 20 kūkas bez cepšanas Mātes dienas svinībām
Kūku pasaule ir ļoti stresains darbs. Konditore Diāna Goba par kūkām, sievišķību un sevi pašu
Veikalu 'top!' pārvaldnieks 'LPB' pērn nopelnījis 2,26 miljonus eiro
Krēma ziedi uz krāšņām svētku kūkām – saujiņa ideju iedvesmai
Kā no multfilmas izkāpušas – košās 2D komiksu kūkas kļūst arvien populārākas
Slēgs daudzu iecienīto konditorejas studiju 'Tarte'
Ātri uzkalpojos līdz kūkām. Zoja Bulko par kaislību uz konditoreju
Našķēties, baudīt un atklāt: vietas, kur izgaršot Zemgali
No picas līdz cepetim. Kārtainās mīklas iznāciens uz vakariņu skatuves
Paeljas senākā sastāvdaļa... Iepazīt Valensijas apkārtnes virtuvi no zupas līdz desertam
'Adugs' noraida VDI pārmetumus par darba apstākļu pārkāpumiem uzņēmumā
(43)
Pilngraudu milti – kā pagatavot veselīgākus gardumus?
Robežu nav! Rudens kāzu tortē var iestrādāt pat sūnas un melleņu zariņus
Ukraiņu konditoru saldā kļūda – Kijevas torte: kā to pagatavot soli pa solim
Soli pa solim: eleganti vienkāršā Ņujorkas siera kūka pēc klasiskas receptes
Konditorejas izstrādājumu ražotājs 'Adugs' uzņēmuma attīstībā investē 1,3 miljonus eiro
Kanēļmaizītes un magoņmaizītes: 7 receptes no konditoreju klasikas zelta fonda
Saldā dzīve: 15 kārdinoši sulīgas burkānkūkas rudens svinēšanai
(1)
Filo mīkla – plāna kā papīrs un kūst uz mēles. Padomi un 16 kārdinošas receptes
(4)
Kā pareizi sagatavot magoņu masu maizīšu, strūdeles vai kliņģera pildījumam
Soli pa solim: kas jāņem vērā, gatavojot romantisko ciparburtu kūku
'Tasty' apgūst: kā pagatavot klasisku piparkūku glazūru
Soli pa solim: Švarcvaldes ķiršu torte ar putukrējuma kupenās slīgstošiem ķiršiem
Videopamācība: Viens uzgalis, četras dažādas kēksiņu dekorēšanas tehnikas
Supervienkāršs triks, kā izglābt pārkultu putukrējumu
Mīksta un spīdīga: kā pagatavot perfektu šokolādes glazūru
(1)
Saldā un skābā līdzsvarā – brīvdienu našķi ar brūklenēm
1
2
1. lapa no 2