Pk, 22. novembris
Aldis, Alfons, Aldris
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Muskovado cukurs
Ceptais dateļu pudiņš ar sezamu
Rulete ar krēmsiera pildījumu un glazūru jeb 'Ziemassvētku pagale'
Ziemassvētku kēksiņi angļu stilā
Smalkmaizītes ar avenēm, pistācijām un balto šokolādi
Lapsas tumšā piparkūku mīkla ar medu
Ērkšķogu pīrāgs ar nektarīniem
(1)
Vienmēr var pārvārīt. 11 jautājumi par ievārījumu un cukuriem
Piparkūku kēkss ar pūdercukura glazūru
Vasarīgi salāti ar persikiem un garnelēm
Ingvera un siera kūkas tvaicētie pudiņi
Žāvētu augļu, bumbieru un sarkanvīna tarte svētkiem
Apaļā Ziemassvētku kūka ar šokolādes virskārtu
Cūkgaļas šķiņķa cepetis ar dzērvenēm un portvīnu
Ziemassvētku kūkas pamatrecepte
Trīskāršie šokolādes 'Mars' kēksiņi
Ananasu kūka ar gardu glazūru
Krusta maizītes-mafini Lieldienām
Auzu pārslu cepumi ar rozīnēm
Virtuves pamati: Īsais ceļvedis cukura pasaulē
Dzērveņu un apelsīnu mērce ar putukrējumu un cukurotām dzērvenēm
Džeimija Olivera gardie Ziemassvētku cepumi
(2)
Griljāžas groziņi jeb Florentīni
Foto: Kā pagatavot skaistus piparkūku dekorus?
Mazie banānu un valriekstu kukulīši dāvināšanai
Zemesriekstu sviesta un auzu pārslu batoniņi
Vistas 'satay' ar zemesriekstu mērci
Zvaigžņotā šokolādes torte jubilāram
Gardā šokolādes un sāļās karameles kūka
Karamelizēti āboli ar riekstu pildījumu
Pekanriekstu un šokolādes tarte
1
2
1. lapa no 2