C, 21. novembris
Zeltīte, Andis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Santa Maria garšvielas
Supergaršīgi vistu stilbiņi studentu gaumē – gatavoti stikla burkās cepeškrāsnī
Veģetārie tako ar valriekstiem, avokado un fetas sieru
Cēzara salāti ar grilētu vistu un parmezānu
Zeltainas kartupeļu daiviņas 'Tex Mex' gaumē
Vistas zupa ar kokosriekstu pienu un kariju
Sirds salāti
Uz alus skārdenes grilēta vistiņa
(1)
Sulīgi vistu šķiņķīši kokosriekstu karija mērcē
Kotletes saldā krējuma mērcē un kartupeļu biezenis ar spinātiem
Vienkāršās vistu krūtiņas ar krāsnī ceptiem dārzeņiem un kartupeļiem
Pildīti selerijas kāti
Vistas fileja ar Parmezāna sieru un spinātu makaroniem
Zivs buljonzupa zvejnieku gaumē
Asais burito ar liellopa gaļu un papriku
Vistas zupa austrumu gaumē
Vistas gaļas kebabi vai bumbiņas ar ķiploku un garšaugu mērci
Tagliatelle makaroni ar spinātiem un ķiršu tomātiem
Cukīni salāti ar fetas sieru un kvinoju vai kuskusu
Strūdele ar jēra gaļu un saulē kaltētiem tomātiem
Jēra rostbifs ar kazas siera sacepumu
(1)
Sinepju un krējuma mērcē sautēti Briseles kāposti
Cepeškrāsnī cepta mencas fileja
Majonēzes mērce ar ķiplokiem un dillēm
1
1. lapa no 1