Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Viršu medus
Pa taisno iekšā karstā tējā. Vai tā neatņemam medum labās īpašības
Cundurs ar kaijām. Biškopis par izaicinājumiem, turot bites Rīgā
Stropi zem 5G torņiem – vai Rīgā ievākts medus ir tīrs un drošs ēšanai
Biezpiena muss uz šokolādes - alus biskvīta
(1)
Pīlādžos un medū karamelizēts cālis alus mērcē
Piena jēra karbonāde alus marinādē, glazēta viršu medū
(1)
Muskatķirbja - batātes krēmzupa ar medū karamelizētu lasi, alus želeju un maizes čipsi
1
1. lapa no 1