Sv, 24. novembris
Velta, Velda
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Prosecco
Atrodi īsto sabiedroto! Špikeris, kā un ar ko pareizi 'pārot' vīnu
Pasaule var zaudēt 'Prosecco' globālās sasilšanas dēļ, brīdina eksperti
Asiņainais bellini pieaugušo ballītei Halovīna noskaņās
Vīna 'galaktika' kļūst arvien spilgtāka. Vīna eksperti Maikls Šusters un Endrū Džefords
Svētkiem piestāv burbuļi! Degustējam dzirkstošos vīnus no augstiem un zemiem plauktiem
Karstais aperols – vasaras kulta dzēriens ziemas versijā
Itāļu vīni, kas vismaz reizi mūžā ir jānobauda. Iesaka eksperti
Top 5 vīni pavasara sezonai – vīnziņa Jāņa Kaļķa izvēle
(1)
Dzirkstoša bole ar augļiem un piparmētrām
Dzērveņu kokteilis 'Puansetija'
Bārmeņu konkursa 'Riga Black Balsam Global Challenge 2015' spilgtākie dalībnieki
Spirdzinošā zemeņu, arbūza un citrusu sangrija
Bumbieru bole ar prosecco
1
1. lapa no 1