Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Tahini
Krāsainais burkānu humoss, ko pasniegt ar uzkodām
Zaļie Guntas salāti ar gardo cidoniju mērci
Trejkrāsu humoss
Grilētas tītara koftas ar vīnogu salātiem
Salāti ar turku zirņu plācenīšiem
Brokoļu kebabs
Ātrie turku zirņu salāti ar burkāniem
Baba ganuš – baklažānu un jogurta uzkoda
Pavasarīgais humuss ar spinātiem
Kas ir tahini un kā to izmantot ēdiena gatavošanā
Mājās gatavots humuss – padomi ideālam uzkodu smēriņam
Lavaša rullīši ar lasi, olu un sieru
Ātrā humosa recepte
Marinēti baklažāni burciņā
1
1. lapa no 1