Pk, 22. novembris
Aldis, Alfons, Aldris
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Virtuves pamati
Špikeris kulinārajiem iesācējiem – garšaugi, kas būtu jāzina ikvienam
Pamatmērces, kuru gatavošanas māksla jāapgūst ikvienam
Virtuves pamati: kā nepārcept gaļu
Maģiskie 180 grādi: cepšanas ideālā temperatūra un citi pavāru knifi
Virtuves pārvērtības: kā stilīgi pārveidot vecmodīgu virtuvi
Kā iekārtot 'Pinterest' cienīgu virtuvi: iesaka interjera dizainere
(3)
Špikeris: kā lietot garšvielas?
'U' veida vai pie vienas sienas: svarīgi virtuves iekārtošanas aspekti
Cik plaša vieta telpā nepieciešama virtuves saliņai
Dizainere ieskicē piecas izplatītākās kļūdas mazas virtuves iekārtošanā
(3)
Virtuves pamati: Kā pareizi putot olas, saldo krējumu, sviesta krēmu un uzputeni
Soli pa solim: kā izvairīties no muļķīgām kļūdām, mājās gatavojot suši
(3)
No piena likšanas ledusskapī līdz uzkopšanas darbiem – izplatītākās kļūdas virtuvē
Virtuves dizains paša spēkiem: ar ko sākt?
Svētku cepeša alternatīva – krāsnī ceptas ribiņas: noderīgas viltības un kārdinošas glazūras
(1)
Tomātu konservēšanas ABC: atbildes uz sezonas karstākajiem jautājumiem
Gurķu konservēšanas ABC: atbildes uz sezonas karstākajiem jautājumiem
Gudrības, kas jāņem vērā, vasaras tveicē uzglabājot, marinējot un grilējot vistas gaļu
Soli pa solim: kā mājās pagatavot maizes ieraugu
Knifs, kā sagatavot asakainas zivis cepšanai, lai tās varētu ēst bez bažām
Kā no saldētas kārtainās mīklas pagatavot piecu dažādu formu smalkmaizītes
Kartupeļu un kukurūzas ciete – vai tās ir savā starpā aizvietojamas?
Ieburkojam vasaras garšas! Atbildes uz 'karstākajiem' ievārījumu sezonas jautājumiem
Virtuves pamati: Holandes mērces gatavošana un pielietošana
Virtuves pamati: dažādie rauga veidi un to izmantošana receptēs
Ātrās cepšanas jeb pannā sautēšanas māksla – viss, kas jāzina
10 vērtīgi konditora padomi iesācējiem kūku cepšanā
Virtuves pamati: kā deglazēt pannu pēc gaļas cepšanas, lai pagatavotu mērci
Kad zupas katlā bērt dārzeņus – špikeris, kas noderēs
Virtuves pamati: Šķeltas, zaļas un pat melnas – dažādie lēcu veidi
1
2
1. lapa no 2