Pk, 22. novembris
Aldis, Alfons, Aldris
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Ēdienu vēsture
Prošuto mūsdienās – tagad delikatese, bet vai tā bijis vienmēr?
Kakao deficīta ģeniālais risinājums. Īsā 'Nutellas' vēsture
Griķi – savējie vai svešie? Aizraujoša ekskursija ar vēsturiskām receptēm
Ukraiņu konditoru saldā kļūda – Kijevas torte: kā to pagatavot soli pa solim
Ko latvietis ēda senāk. Ar cirvi cērtams siers un sviests zelta vērtē jeb Stāsts par pienu
Ko latvietis ēda senāk. Trešais stāsts – gaļa, zivis, sēnes un savvaļas augi
(11)
Biskvīta un marcipāna deserts ar vēsturi – Batenberga kūka
Deserts, kas radies īstenā angļu mierā – 'Eton mess'
Ēdienu vēsture: Cēzara salāti, kas radās no pārpalikumiem
(2)
No olimpiešu maltītes par kulta kūku Ņujorkā – siera kūkas vēsture
Ēdienu vēsture: Bazilika pesto – mērce, ko dievinājis Frenks Sinatra
Reibinošais kulta dzēriens – īru kafija
1
1. lapa no 1