Sv, 22. decembris
Saulvedis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Putras un biezputras
Viduslaiku ēšanas paradumi, ko ievērojam vēl šodien
Māras Slejas bukstiņputra valsts svētku galdam
Uztura speciāliste par to, kas vērtīgs putrās un kā tās veselīgāk pagatavot
Krēmīga siera polenta ar sēņu ragū
Veselīgā auzu pārslu biezputra ar olu baltumu
Piecu graudu putra ar zemesriekstu sviestu
Multikatlā gatavots gruboto ar meža sēnēm
Vienkārša ebreju viltība, kā uzvārīt mannas biezputru bez kunkuļiem
Idejas brokastīm, kas uzlabos garastāvokli visai dienai
Auzu pārslu nakts putra ar tiramisu noti
Auzu pārslu nakts putra ar banāniem un zemesriekstu sviestu
Četru graudu spēka putra ar zemesriekstu sviestu un ogām
Polenta ar sēņu ragū sarkanvīna mērcē
Siltie grūbu salāti ar sēnēm
Risoto latviskā versija – gruboto
Grilēta polenta ar zaļumiem
Putra kā pamatēdiens pusdienās un vakariņās
Gardums no bērnības: bukstiņbiezputra ar cauraudzīti
Ko ēd Auzu ciemā un Griķu mājās? Ekonomisku un gardu maltīšu idejas
Uzklāj galdu kā 'Skroderdienās Silmačos'! Leģendārās izrādes ēdienkarte
'Galvenais, lai tevī pašā uzplaukst sapumpurots zars!' 32 spēcinošas receptes pavasarim
Izslaukt kokospalmu un našķoties uz nebēdu! Trīs produkti un 30 receptes izmēģināšanai
Iereibusī itāļu biezputra – risoto
Melnā jaka un citi biezputru noslēpumi: 44 receptes iedvesmai
Rīsu putru vārot nemaisi, lai neveidojas kunkuļi! Putru gatavošanas knifi un 25 receptes
Pupiņu biezputra ar sezamu un žāvētu gaļu
Krāsnī briedināta miežu putra bez maisīšanas
Griķi, rīsi, grūbas un manna: lērums recepšu no ilgi uzglabājamiem graudaugiem
Sveču dienas simbols – miežu putra: 14 receptes lēto un garšīgo putraimu pagatavošanai
(3)
Brīvdienu garša: kā pagatavot sātīgas un bagātīgas angļu brokastis
1
2
3
4
5
6
1. lapa no 6