Sv, 24. novembris
Velta, Velda
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Pastētes, sviests un smēriņi
Maigais kukurūzas un tunča smēriņš uzkodām
Marinētu ķilavu maizītes ar olu krēmu
Biešu smēriņš brokastu maizītēm un ballīšu uzkodām
Mājās gatavota vistu aknu pastēte ar baltvīnu
Tortiljas čipsi ar humosu
Smēriņš no Provansas – tapenāde
Viens ēdiens, četras dažādas variācijas: kā gatavot un bagātināt cāļa aknu pastēti
(1)
Recepte no grāmatas: grauzdiņi ar olu pastu
Aromātiskais ķiploku ziedkātu pesto
Zaļumu sviests – obligāts sezonas pasākums
Lakšu pesto – tūlītējai baudai un saldēšanai
Pastēte ar brendija piešprici
Balto pupiņu un karamelizētu sīpolu smēriņš
Trejkrāsu humoss
Aromātiskais septembra pesto
Gaileņu sviests – aromātisks un bagātīgs
Vistas filejas pasta
Fiksie mencu aknu salāti ar olīvām un majonēzi
Avokado krēmi, smēriņi un mērces: 14 receptes, kas liks aizmirst par majonēzi
Mājās gatavota aknu pastēte: 17 receptes un speciālistu padomi
17 pašgatavotas delikateses, kas svētkos iepriecinās tos, kam saldumi neiet pie dūšas
(2)
Gardā pupiņu pastēte ar ķiplokiem un majonēzi
Soli pa solim: mājās gatavota aknu pastēte
22 sāļie krēmi un smēriņi groziņu un lavaša pildījumam
Šašlika alternatīvas latviešu gaumē – no karbonādēm līdz viltotajām 'irbītēm'
Sātīgās olu maizītes ar zaļumiem
Rīsu galetes ar avokado un zaļumiem
Mandeļu sviests
Foreļmaizītes ar avokado krēmu
(1)
Video recepte: Stirnas aknu pastēte šefpavāra Jāņa Zvirbuļa izpildījumā
(1)
1
2
3
4
1. lapa no 4