Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Augļu deserti
Ābolu krambls ar auzu pārslu drumstalām
Pārklātā ābolkūka
Ābolu un aroniju uzputenis
Aveņu sambuks ar vaniļas mērci vai pienu
Riekstu un žāvēto augļu batoniņi bez cukura
Zemeņu un zefīru kārtojums ar jogurtu
(1)
Pašu gatavotas dateļu un mandeļu konfektes
Ātrā rabarberu kūciņa
Šķērsām pa saldētavu – biezais ogu ķīselis
Persiku melba ar saldējumu – deserts par godu operdziedātājai
Karstākais sezonas kārums – cepti āboli. 10 izmēģināšanas vērtas garšu kombinācijas
Ābolu laika saldie prieki: ātri pagatavojami našķi
Zemenes, saldās un kaprīzās princeses: kā tās ilgāk saglabāt svaigas?
Avokado kūka
Jogurta krēms ar ogām un auzu pārslu griljāžu
Maskarpone krēms ar zemeņu mērci
Burvīgi vienkāršais vasaras ogu mājas saldējums
Cepti āboli ar mandeļu skaidiņām un saldējumu
Foto recepte: Ātrais zefīra, zemeņu un putukrējuma kārtojums
Zemeņu, mandeļu cepumu un rikotas krēma kārtojums
Lietuvas garšas: ābolu siers
Grilēti augļu iesmiņi ar zefīriem
Ātrais biezpiena krēma un cepumu kārtojums ar zemenēm
'Indīgie' āboli melnās karameles glazūrā
Ābolu un plūmju krambls ar vaniļas mērci
(1)
Saldās aukstās zupas: 7 kārdinošas receptes tveices nogurdinātajiem
(2)
Gaisīgs vaniļas un maršmelovu krēms ar ogām
(1)
Soli pa solim: gardais zemeņu tiramisu
Liesā mango kūka bez cepšanas
Bezgrēka našķi ar piparkūku garšvielām un šokolādi
1
2
1. lapa no 2